Sisustusremontti - asiakaslähtöisesti ja luotettavasti

Kodin sisutus on juuri se elementti, joka tekee kodin. Kun kodin sisutus heijastelee omistajaansa tai omistajiaan, tekee se kodista viihtyisän paikan asua. Uuteen kotiin muuttaessa saattaa siellä tosin olla joskus vanhojen asukkaiden toimesta sellaisia ratkaisuja, jotka eivät välttämättä miellytäkään aina omaa silmää aivan niin paljon. Esimerkiksi räikeillä väreillä maalatut seinät tai vaikkapa laatoista tehdyt mosaiikit saattavat olla mielipiteitä jakavia asioita, eivätkä ne iske todellakaan jokaiseen makuun. Kodin sisustus on kuitenkin mahdollista muuttaa mieleiseksi loppujen lopuksi melko pienillä toimenpiteillä, kun asiasta vastaa saneerausalan kokenut ammattilainen.

Kodin sisutukseen liittyvät remontit Hämeenlinnan talousalueella sekä Helsingin seudulla toteuttaa tietysti Saneeraus Kanninen, remontointialan luotettava ammattilainen. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia asiakaslähtöisesti, tarjoten nopeaa, luotettavaa ja huolellista alan osaamista. Autamme tekemään toiveistasi totta, olipa kyseessä sitten pienempi tai vaikka vähän isompikin saneeraus- tai remonttityö.

Sisustusremontit ammattilaiselta

Tilaa sisustusremontti ammattilaiselta, niin pääset huomattavasti helpommalta. Miksi hikoilisit itse maalipensselin varressa tai lattialaminaattien parissa, kun ammattimies hoitaa saman homman käden käänteessä, laadukkaasta lopputuloksesta kuitenkaan tuumaakaan tinkimättä? Saneeraus Kanninen toteuttaa sisutusremontit omien tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta, jolloin lopputuloksesta tulee laadukkaan ohella varmasti myös sinulle mieleinen. Eikä valmiin urakan hintakaan maksa mansikoita, sillä olemme varsin kustannustehokkaita remontteja tehdessämme.

Pintaremontilla uutta ilmettä kotiin

Jos kotisi kaipaa jotakin uutta, pintaremontilla uutta ilmettä on helppoa saada. Uusi maalipinta, tapettien vaihto tai laminaatin uusiminen ovat toimenpiteitä, jotka muuttavat asuntosi kokonaan uudelta tuntuvaksi ja piristävät myös asukkaiden elämää. Pieni pintaremontti on myös edullista toteuttaa, sillä maalaus tai tapetointi ei ole kovinkaan aikaa vievää ja kallista puuhaa. Lopputuloksena syntyvä uusi ilme voi kuitenkin olla monin kerroin tuon pienen satsauksen arvoinen asia, sillä kotiin saatu uusi ilme on aina mukavaa vaihtelua.

Jos kodin sisustukseen liittyvät remontit kiinnostavat, ota meihin yhteyttä ja pyydä rohkeasti tarjousta. Voit myös tiedustella yleisellä tasolla lisää palveluistamme, sillä vastaamme kaikkiin kyselyihin mielellämme, ja yleensä myös mahdollisimman nopeasti.

Muut palvelumme

Pyydä meiltä tarjous

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Saneeraus Kanninen
Vuohenkalliontie 137
13270 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 1130884-4
Puh: 045-6751876

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Saneeraus Kanninen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Saneeraus Kanninen

Vuohenkalliontie 137

13270 HÄMEENLINNA

0400 901225 / 045 6751 876

info@saneerauskanninen.com

www.saneerauskanninen.com

Y-tunnus: 1130884-4