Keittiöremontti Hämeenlinnan ja Helsingin alueilla

Jätä keittiöremontti alan rautaiselle ammattilaiselle! Saneeraus Kanninen tarjoaa laadusta tinkimätöntä keittiöremonttia Hämeenlinnan talousalueella sekä Helsingin alueella. Jos keittiösi – kodin sydämesi – kaipaa remonttia tai uudistusta, käänny rohkeasti meidän puoleemme ja kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille. Olemme toteuttaneet lukemattomia keittiöremontteja toimintavuosiemme aikana, ja tähtäämme aina siihen, että remontoitu kokonaisuus vastaisi tismalleen asiakkaan omia toiveita ja tarpeita.

Olipa tarpeen sitten keittiön laajennus, keittiökalusteiden uusiminen tai jokin muu keittiön mukavuutta tai nykyaikaisuutta parantava toimenpide, hoidamme homman varmalla otteella. Meillä on lisäksi hyvät yhteistyösuhteet paikallisiin kalustevalmistajiin, jonka johdosta pystyt tilaamana kauttamme keittiökalusteet avaimet käteen -periaatteella. Täydellinen keittiöremontti onnistuukin parhaiten kun työstä vastaa luotettava ja kokenut Saneeraus Kanninen.

Keittiöremontti Hämeenlinna, Helsinki. Saneeraus Kanninen tekee tinkimättömällä otteella keittiöremontit ja keittösaneeraukset.

Keittiön asennus kokemuksella

Keittiön asennus kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi, sillä näin kalusteet tulevat asennettua varmasti oikein ja kestävästi niin, että ne kestävät käyttöä tulevien vuosien ajan. Kun asennukset tehdään laadusta tinkimättä ja kunnon välineitä käyttäen, lopputulos on toimiva ja erinomaisesti palveleva.

Riittää, että kerrot meille omita tarpeistasi ja toiveistasi, niin me laadimme niiden pohjalta suunnitelman, hankimme sinulle mieluisat keittiökalusteet ja hoidamme niiden asennuksen viimeisen päälle huolellisesti. Tästä vaivattomammaksi keittiön asennus ei enää mene.

Keittiökalusteet yhteistyökumppaneiltamme

Keittiökalusteet tulevat yhteistyökumppaneiltamme, eli paikallisilta kotimaisilta kalustevalmistajilta, jotka panostavat kaikissa tuotteissaan lujaan laatuun. Kun tilaus tehdään, useimmissa tapauksessa kalusteet ovat asennusvalmiina nopeasti, joten uudet keittiökalusteet ja niiden asennus päästään ottamaan pian mukaan saneeraukseen. Toisin sanoen keittiöremontti ei hidastu siihen, että tilattujen kalusteiden saapumista pitäisi odotella ensin päiväkaupalla.

Lopeta siis keittiöremontista haaveilu, ja ryhdy avullamme tuumasta toimeen. Lähetä meille yhteydenotto ja tiedustele lisää, tai pyydä vaikka suoraan tarjous omasta keittiöremontistasi. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti, ja kuten mainittua, tulemme mielellämme myös ilmaiselle arviokäynnille tarkemman tarjouksen tekemiseksi. 

Muut palvelumme

Pyydä meiltä tarjous

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Saneeraus Kanninen
Vuohenkalliontie 137
13270 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 1130884-4
Puh: 045-6751876

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Saneeraus Kanninen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Saneeraus Kanninen

Vuohenkalliontie 137

13270 HÄMEENLINNA

0400 901225 / 045 6751 876

info@saneerauskanninen.com

www.saneerauskanninen.com

Y-tunnus: 1130884-4