Kalusteet Saneeraus Kanniselta

Jos esimerkiksi kylpyhuone- tai keittiöremontti tekee tuloaan, kannattaa kääntyä meidän puoleemme. Tarjoamme nimittäin avaimet käteen -periaatteella tehtäviä ratkaisuja, sillä saat Kalusteet Saneeraus Kanniselta Hämeenlinnan Talousalueella sekä Tampereella ja Lahdessa että Helsingin seudulla hyvien yhteistyökuvioidemme ansiosta.

Teemme yhteistyötä paikallisten kalustevalmistajien kanssa, mikä mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja remontti- ja saneerausurakoihin. Käytännössä siis voimme hoitaa varsinaisen remonttityön ja siihen päälle myös kauttamme tilattavien kalusteiden asennukset, eli käytännössä homma onnistuu juurikin avaimet käteen -periaatteella. Pian jo pääsetkin ihastelemaan valmista lopputulosta – mikäpä sen helpompaa?

Kalusteita valmistavien yhteistyökumppaneidemme valikoimat ovat laajoja ja monipuolisia, joten sieltä löytyy varmasti juuri omaan makuusi ja käyttötarkoitukseesi sopiva vaihtoehto.

Kalustemyynti yhteistyökumppaneiltamme

Yhteistyökumppaneidemme monipuolinen kalustemyynti on hyvä asia paitsi sen takia, että se mahdollistaa avaimet käteen -periaatteella tapahtuvan kokonaisvaltaisen remontti- ja saneerauspalvelun, myös siksi, että heidän toimitusaikansa ovat aivan omaa luokkaansa.

Kalustesuunnittelu - mittatilaustyöt meiltä

Kalustesuunnittelu on paikallaan silloin, kun valmiista mallistosta ei löydy syystä tai toisesta sopivaa ratkaisua, vaan se olisi tehtävä mittatilauksena asiakkaan omien toiveiden pohjalta. Esimerkiksi joku tietynlainen työtaso on kätevää toteuttaa asiakkaan omien mittojen mukaan. Kalustesuunnittelun kautta pystytään siis tekemään sellaisia kalusteratkaisuja, jotka muuten eivät onnistu.

Kun tarvitset kotiisi, esimerkiksi keittiöösi, kylpyhuoneeseesi tai eteiseesi uusia asennettavia kalusteita, Saneeraus Kanninen on valmiina palvelemaan. Ota rohkeasti yhteyttä meihin kokonaisvaltaisten kalusteasennusratkaisujen tiimoilta, tai hanki kalusteet itse, ja pyydä meidät vain hoitamaan varsinainen asennusvaihe niille. Niin tai näin, olemme aina valmiina palvelemaan!

Muut palvelumme

Pyydä meiltä tarjous

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Saneeraus Kanninen
Vuohenkalliontie 137
13270 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 1130884-4
Puh: 045-6751876

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Saneeraus Kanninen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Saneeraus Kanninen

Vuohenkalliontie 137

13270 HÄMEENLINNA

0400 901225 / 045 6751 876

info@saneerauskanninen.com

www.saneerauskanninen.com

Y-tunnus: 1130884-4