Kalusteasennus avaimet käteen periaatteella

Kalusteasennus avaimet käteen periaatteella on ehdottomasti helpoin ja vaivattomin tapa toimia, kun kotisi kaipaa uusia kalusteita – siis esimerkiksi keittiön tai eteisen kaapistoja. Saneeraus Kanninen toimii Hämeenlinnan talousalueella sekä Helsingin seudulla toteuttaen kalusteasennuksia avaimet käteen periaatteella nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti. Palvelemme yksityishenkilöitä ja kotitalouksia.

Olitpa tilannut itse kalusteet valmiiksi tai hankitpa ne meidän kauttamme, asennuspalvelumme palvelee sinua aina laadusta tinkimättä. Hoidamme kalusteasennukset sovittuja aikatauluja noudattaen: saavumme paikalle silloin kun on luvattu, pistämme kalusteet paikoilleen ja teemme tämän kaiken todella huolellisesti ja kestävää lopputulosta silmällä pitäen.

Käytämme työssämme vain parhaita työkaluja sekä vuosien varrella tarttunutta syvää tietotaitoa ja pitkällistä kokemusta – yhdessä nämä takaavat parhaan mahdollisen laadun kalusteasennusten saralla. Tilaa siis kalusteasennus Saneeraus Kanniselta!

Kalusteasennus Hämeenlinna, Helsinki. Saneeraus Kanninen hoitaa avaimet käteen -periaatteella kalusteasennukset myös Tampereella ja Lahdessa.

Kalusteasennukset kotiin on mahdollista tehdä toki itsekin, mutta miksi kuluttaisit omaa aikaasi ja energiaa työhön, jonka ammattilainen hoitaa puolestasi käden käänteessä kustannustehokkaasti ja ripeästi? Siksi kannattaakin päästää itsensä vähemmällä ja käyttää omaa aikaansa johonkin muuhun kuin kalusteasennusten parissa hikoilemiseen – ota sen sijaan yhteyttä meihin, niin homma tapahtuu varmalla otteella ja avaimet käteen -periaatteella. Eikö kuulostakin helpolta ja nopealta tavalta toimia? Ja sitähän se myös on!

Kalusteasentaja edullisesti kauttamme!

Kun otat yhteyttä Saneeraus Kanniseen, meiltä tulee kalusteasentaja edullisesti paikan päälle hoitamaan asennukset. Olipa kyseessä sitten keittiön tai eteisen kaapistot, työtasot tai jotkin muut asennusta kaipaavat kalusteet, meidän osaamiseemme voit luottaa turvallisin mielin. Kauttamme saat myös tilattua kalusteita halutessasi, sillä teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten kalustevalmistajien kanssa. 

Kiinnostaako kalusteasennus? Ota yhteyttä meihin!

Muut palvelumme

Pyydä meiltä tarjous

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Saneeraus Kanninen
Vuohenkalliontie 137
13270 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 1130884-4
Puh: 045-6751876

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Saneeraus Kanninen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Saneeraus Kanninen

Vuohenkalliontie 137

13270 HÄMEENLINNA

0400 901225 / 045 6751 876

info@saneerauskanninen.com

www.saneerauskanninen.com

Y-tunnus: 1130884-4