Huoneistoremontti vaivattomasti kauttamme

Huoneistoremontti Hämeenlinna, Helsinki -akselilla onnistuu helpoiten kun asiasta vastaa alan luotettava ammattilainen, tässä tapauksessa Saneeraus Kanninen. Jos kaipaat uutta ilmettä vaikkapa olohuoneeseen tai haluaisit sisustaa makuuhuoneen uusien kuosien mukaan, huoneistoremontti tapahtuu toimestamme laadusta tinkimättä ja omien toiveidesi pohjalta. Palvelemme yksityishenkilöitä vuosien kokemuksella Hämeenlinnan talousalueella sekä Tampereen, Lahden ja Helsingin seudulla.

Toteutamme niin pienet pintaremontit kuin isommatkin saneeraustyöt huoneistoissa ja kiinteistöissä. Esimerkiksi maalaus- ja tapetointiurakat, listoitukset, lattiatyöt ynnä muut vastaavat toimenpiteet hoidamme aina varmalla otteella. Kerrot vain tarpeistasi ja toiveistasi, niin me toteutamme ne prikulleen oikein. Vahvuutenamme on myöskin se, että olemme luotettava toimija; teemme sen minkä lupaamme ja pidämme kiinni sovituista asioista, ja noudatamme annettua aikataulua sekä sovittua budjettia.

Monipuoliset lattiatyöt

Jätä lattiatyöt meille! Laminaatin vaihto tai parketin korjaus hiomalla, lattiamaton uusiminen – me hoidamme kaikenlaiset lattiatyöt aivan laidasta laitaan vuosien tuomalla kokemuksella. Lattia on muutenkin asumismukavuuden kannalta tärkeä elementti, sillä lattian päällä kävellään todella paljon kotona ollessa. On siis tärkeää, että lattia tuntuu mukavalta jalkojen alla. Vanha lattia voi kaivata uusimista, tai kylmä laminaatti vaihtoa lämpimämpään. Käänny näissä tapauksissa turvallisin mielin meidän puoleemme, ja kutsu meidät apuun. Me pistämme lattiasi kuntoon.

Seinän maalaus makusi mukaan

Seinän maalaus makusi mukaan onnistuu meiltä tarkasti ja huolellisesti. Jos asunnon tai kodin vanhat seinät eivät iske omaan makuhermoosi, maalaus on oivallinen tapa peittää vanhat värit alleen. Monesti maalaus on myös kätevämpi tapa hävittää ärsyttävät värit kuin päälle tapetointi, joka vie enemmän aikaa. Toki räikeämmät värit saattavat vaatia useamman maalauskerran peittyäkseen, mutta me maalaamme seinän niin moneen otteeseen kuin on tarvis. Luonnollisesti saat meiltä myös tapetointipalvelut. Poistamme vanhat tapetit ja levitämme uudet, tarkasti ja huolellisesti. Näin lopputuloksesta tulee varmasti hyvä.

Kun huoneistoremontti Hämeenlinnan tai Helsingin seuduilla on ajankohtainen, ota yhteyttä meihin ja pyydä rohkeasti tarjousta – tai kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille tarkemman hinta-arvion saamiseksi. 

Muut palvelumme

Pyydä meiltä tarjous

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Saneeraus Kanninen
Vuohenkalliontie 137
13270 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 1130884-4
Puh: 045-6751876

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Saneeraus Kanninen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Saneeraus Kanninen

Vuohenkalliontie 137

13270 HÄMEENLINNA

0400 901225 / 045 6751 876

info@saneerauskanninen.com

www.saneerauskanninen.com

Y-tunnus: 1130884-4