Sisustusremontti - asiakaslähtöisesti ja luotettavasti

Kodin sisutus on juuri se elementti, joka tekee kodin. Kun kodin sisutus heijastelee omistajaansa tai omistajiaan, tekee se kodista viihtyisän paikan asua. Uuteen kotiin muuttaessa saattaa siellä tosin olla joskus vanhojen asukkaiden toimesta sellaisia ratkaisuja, jotka eivät välttämättä miellytäkään aina omaa silmää aivan niin paljon. Esimerkiksi räikeillä väreillä maalatut seinät tai vaikkapa laatoista tehdyt mosaiikit saattavat olla mielipiteitä jakavia asioita, eivätkä ne iske todellakaan jokaiseen makuun. Kodin sisustus on kuitenkin mahdollista muuttaa mieleiseksi loppujen lopuksi melko pienillä toimenpiteillä, kun asiasta vastaa saneerausalan kokenut ammattilainen.

Kodin sisutukseen liittyvät remontit Hämeenlinnan talousalueella sekä Helsingin seudulla toteuttaa tietysti Saneeraus Kanninen, remontointialan luotettava ammattilainen. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia asiakaslähtöisesti, tarjoten nopeaa, luotettavaa ja huolellista alan osaamista. Autamme tekemään toiveistasi totta, olipa kyseessä sitten pienempi tai vaikka vähän isompikin saneeraus- tai remonttityö.

Sisustusremontit ammattilaiselta

Tilaa sisustusremontti ammattilaiselta, niin pääset huomattavasti helpommalta. Miksi hikoilisit itse maalipensselin varressa tai lattialaminaattien parissa, kun ammattimies hoitaa saman homman käden käänteessä, laadukkaasta lopputuloksesta kuitenkaan tuumaakaan tinkimättä? Saneeraus Kanninen toteuttaa sisutusremontit omien tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta, jolloin lopputuloksesta tulee laadukkaan ohella varmasti myös sinulle mieleinen. Eikä valmiin urakan hintakaan maksa mansikoita, sillä olemme varsin kustannustehokkaita remontteja tehdessämme.

Pintaremontilla uutta ilmettä kotiin

Jos kotisi kaipaa jotakin uutta, pintaremontilla uutta ilmettä on helppoa saada. Uusi maalipinta, tapettien vaihto tai laminaatin uusiminen ovat toimenpiteitä, jotka muuttavat asuntosi kokonaan uudelta tuntuvaksi ja piristävät myös asukkaiden elämää. Pieni pintaremontti on myös edullista toteuttaa, sillä maalaus tai tapetointi ei ole kovinkaan aikaa vievää ja kallista puuhaa. Lopputuloksena syntyvä uusi ilme voi kuitenkin olla monin kerroin tuon pienen satsauksen arvoinen asia, sillä kotiin saatu uusi ilme on aina mukavaa vaihtelua.

Jos kodin sisustukseen liittyvät remontit kiinnostavat, ota meihin yhteyttä ja pyydä rohkeasti tarjousta. Voit myös tiedustella yleisellä tasolla lisää palveluistamme, sillä vastaamme kaikkiin kyselyihin mielellämme, ja yleensä myös mahdollisimman nopeasti.

Muut palvelumme

Pyydä meiltä tarjous

Vuohenkalliontie 137, Hämeenlinna

Yhteystiedot

Saneeraus Kanninen
Vuohenkalliontie 137
13270
HÄMEENLINNA
045 6751 876
Y-tunnus: 1130884-4
info@saneerauskanninen.com
www.saneerauskanninen.com