Kalusteet Saneeraus Kanniselta

Jos esimerkiksi kylpyhuone- tai keittiöremontti tekee tuloaan, kannattaa kääntyä meidän puoleemme. Tarjoamme nimittäin avaimet käteen -periaatteella tehtäviä ratkaisuja, sillä saat Kalusteet Saneeraus Kanniselta Hämeenlinnan Talousalueella sekä Tampereella ja Lahdessa että Helsingin seudulla hyvien yhteistyökuvioidemme ansiosta.

Teemme yhteistyötä paikallisten kalustevalmistajien kanssa, mikä mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja remontti- ja saneerausurakoihin. Käytännössä siis voimme hoitaa varsinaisen remonttityön ja siihen päälle myös kauttamme tilattavien kalusteiden asennukset, eli käytännössä homma onnistuu juurikin avaimet käteen -periaatteella. Pian jo pääsetkin ihastelemaan valmista lopputulosta – mikäpä sen helpompaa?

Kalusteita valmistavien yhteistyökumppaneidemme valikoimat ovat laajoja ja monipuolisia, joten sieltä löytyy varmasti juuri omaan makuusi ja käyttötarkoitukseesi sopiva vaihtoehto.

Kalustemyynti yhteistyökumppaneiltamme

Yhteistyökumppaneidemme monipuolinen kalustemyynti on hyvä asia paitsi sen takia, että se mahdollistaa avaimet käteen -periaatteella tapahtuvan kokonaisvaltaisen remontti- ja saneerauspalvelun, myös siksi, että heidän toimitusaikansa ovat aivan omaa luokkaansa.

Kalustesuunnittelu - mittatilaustyöt meiltä

Kalustesuunnittelu on paikallaan silloin, kun valmiista mallistosta ei löydy syystä tai toisesta sopivaa ratkaisua, vaan se olisi tehtävä mittatilauksena asiakkaan omien toiveiden pohjalta. Esimerkiksi joku tietynlainen työtaso on kätevää toteuttaa asiakkaan omien mittojen mukaan. Kalustesuunnittelun kautta pystytään siis tekemään sellaisia kalusteratkaisuja, jotka muuten eivät onnistu.

Kun tarvitset kotiisi, esimerkiksi keittiöösi, kylpyhuoneeseesi tai eteiseesi uusia asennettavia kalusteita, Saneeraus Kanninen on valmiina palvelemaan. Ota rohkeasti yhteyttä meihin kokonaisvaltaisten kalusteasennusratkaisujen tiimoilta, tai hanki kalusteet itse, ja pyydä meidät vain hoitamaan varsinainen asennusvaihe niille. Niin tai näin, olemme aina valmiina palvelemaan!

Muut palvelumme

Pyydä meiltä tarjous

Vuohenkalliontie 137, Hämeenlinna

Yhteystiedot

Saneeraus Kanninen
Vuohenkalliontie 137
13270
HÄMEENLINNA
045 6751 876
Y-tunnus: 1130884-4
info@saneerauskanninen.com
www.saneerauskanninen.com