Huoneistoremontti vaivattomasti kauttamme

Huoneistoremontti Hämeenlinna, Helsinki -akselilla onnistuu helpoiten kun asiasta vastaa alan luotettava ammattilainen, tässä tapauksessa Saneeraus Kanninen. Jos kaipaat uutta ilmettä vaikkapa olohuoneeseen tai haluaisit sisustaa makuuhuoneen uusien kuosien mukaan, huoneistoremontti tapahtuu toimestamme laadusta tinkimättä ja omien toiveidesi pohjalta. Palvelemme yksityishenkilöitä vuosien kokemuksella Hämeenlinnan talousalueella sekä Tampereen, Lahden ja Helsingin seudulla.

Toteutamme niin pienet pintaremontit kuin isommatkin saneeraustyöt huoneistoissa ja kiinteistöissä. Esimerkiksi maalaus- ja tapetointiurakat, listoitukset, lattiatyöt ynnä muut vastaavat toimenpiteet hoidamme aina varmalla otteella. Kerrot vain tarpeistasi ja toiveistasi, niin me toteutamme ne prikulleen oikein. Vahvuutenamme on myöskin se, että olemme luotettava toimija; teemme sen minkä lupaamme ja pidämme kiinni sovituista asioista, ja noudatamme annettua aikataulua sekä sovittua budjettia.

Monipuoliset lattiatyöt

Jätä lattiatyöt meille! Laminaatin vaihto tai parketin korjaus hiomalla, lattiamaton uusiminen – me hoidamme kaikenlaiset lattiatyöt aivan laidasta laitaan vuosien tuomalla kokemuksella. Lattia on muutenkin asumismukavuuden kannalta tärkeä elementti, sillä lattian päällä kävellään todella paljon kotona ollessa. On siis tärkeää, että lattia tuntuu mukavalta jalkojen alla. Vanha lattia voi kaivata uusimista, tai kylmä laminaatti vaihtoa lämpimämpään. Käänny näissä tapauksissa turvallisin mielin meidän puoleemme, ja kutsu meidät apuun. Me pistämme lattiasi kuntoon.

Seinän maalaus makusi mukaan

Seinän maalaus makusi mukaan onnistuu meiltä tarkasti ja huolellisesti. Jos asunnon tai kodin vanhat seinät eivät iske omaan makuhermoosi, maalaus on oivallinen tapa peittää vanhat värit alleen. Monesti maalaus on myös kätevämpi tapa hävittää ärsyttävät värit kuin päälle tapetointi, joka vie enemmän aikaa. Toki räikeämmät värit saattavat vaatia useamman maalauskerran peittyäkseen, mutta me maalaamme seinän niin moneen otteeseen kuin on tarvis. Luonnollisesti saat meiltä myös tapetointipalvelut. Poistamme vanhat tapetit ja levitämme uudet, tarkasti ja huolellisesti. Näin lopputuloksesta tulee varmasti hyvä.

Kun huoneistoremontti Hämeenlinnan tai Helsingin seuduilla on ajankohtainen, ota yhteyttä meihin ja pyydä rohkeasti tarjousta – tai kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille tarkemman hinta-arvion saamiseksi. 

Muut palvelumme

Pyydä meiltä tarjous

Vuohenkalliontie 137, Hämeenlinna

Yhteystiedot

Saneeraus Kanninen
Vuohenkalliontie 137
13270
HÄMEENLINNA
045 6751 876
Y-tunnus: 1130884-4
info@saneerauskanninen.com
www.saneerauskanninen.com